API’s van PropertyInfo

Met onze API’s van Propertyinfo maakt u het oproepen van de benodigde data eenvoudiger dan ooit. Onze API’s bieden u een uitgebreid scala aan informatie over verblijfsobjecten, waaronder de woningwaarde, de koopsom, referentiepanden en nog veel meer.

Of u nu op zoek bent naar informatie voor een direct mail campagne, of u wilt weten wat een object als potentie heeft op het gebied van verduurzaming, onze API’s bieden u snelle en betrouwbare antwoorden. En het mooie is: u kunt deze informatie oproepen via de API die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften.

Technische documentatie

API details

Met onze API details kunt u eenvoudig toegang krijgen tot belangrijke informatie over verblijfsobjecten. Of u nu op zoek bent naar het bouwjaar, het gebruiksdoel, de oppervlakte of het woningtype, onze API biedt u deze gegevens snel en gemakkelijk.

Met onze API heeft u daarnaast toegang tot informatie over de locatie van het verblijfsobject, zoals de straat, postcode, plaats, wijk en buurt. Ook informatie over afval- en rioolheffingen is beschikbaar via onze API, wat betekent dat u deze gegevens kunt opnemen in uw berekeningen en beslissingen. Met onze API bent u altijd op de hoogte van de meest recente informatie en kunt u snel en eenvoudig beslissingen nemen over uw verblijfsobjecten.

API advanced details

Met onze API advanced details kunt u nog verder gaan dan alleen de basisinformatie over een verblijfsobject. U krijgt toegang tot uitgebreide gegevens, zoals de WOZ waarde, de datum van de laatste transactie en een indicatie van huur of koop.

Met deze informatie kunt u nog gerichter beslissingen nemen. Bijvoorbeeld door te weten hoeveel het verblijfsobject waard is volgens de WOZ, of door te weten wanneer het verblijfsobject voor het laatst verkocht is. Bovendien krijgt u ook toegang tot gegevens over de inhoud van het object en het pand, evenals de perceeloppervlakte.

Onze API biedt u alle gegevens die u nodig heeft om uw beleggingen te optimaliseren en te groeien. Probeer het nu uit en ontdek hoe onze API uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

API referentiepanden

Met onze API referentiepanden kunt u eenvoudig referentiepanden vinden voor een bepaald verblijfsobject. Onze API vergelijkt het verblijfsobject met andere woningen in de buurt en geeft u een lijst met referentiepanden. Hiermee kunt u inzicht krijgen in de waardevolle informatie, zoals de de gegevens van vergelijkbare woningen.

Met onze API bent u altijd op de hoogte van de meest recente referentiepanden voor uw verblijfsobject.

API woningwaarde

Met onze AVM-API voor woningwaardes kunt u de actuele waarde van een verblijfsobject snel en eenvoudig bepalen. Onze Advanced Valuation Model (AVM) biedt u een betrouwbare schatting van de woningwaarde op basis van actuele en gedetailleerde gegevens.

De AVM van PropertyInfo maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om de waarde van een woning te bepalen. Hierdoor krijgt u een nauwkeurige schatting.

Onze API voor woningwaardes is snel, eenvoudig en betrouwbaar.

API koopsom

Met onze API voor de koopsom kunt u de meest recente en historische koopsommen voor een verblijfsobject opvragen. Hiermee krijgt u een uitgebreid beeld van de waardevolle informatie, zoals de verkoopgeschiedenis van het object.

Maatwerk API

Wij bieden ook maatwerk API’s aan voor onze klanten. Ons team van experts werkt samen met u om te begrijpen welke gegevens u nodig heeft en hoe u deze wilt gebruiken. Op basis daarvan ontwikkelen wij een API die volledig is afgestemd op uw specifieke vereisten.

Of u nu op zoek bent naar specifieke informatie over verblijfsobjecten of u wilt gegevens integreren in uw eigen systemen, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen. Wij bieden flexibele en schaalbare oplossingen, zodat uw bedrijf kan groeien en evolueren.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze maatwerk API-oplossingen.

Technische documentatie