Uw sleutel tot slimme vastgoedbeslissingen

Huur - koop indicator

Vastgoed & innovatie

De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging, met onder andere snel veranderende eigendomssituaties van panden. In deze dynamische omgeving is het van cruciaal belang voor marktpartijen om snel en nauwkeurig te weten of een vastgoedobject geregistreerd staat als huur- of kooppand. In deze behoefte voorziet de Propertyinfo huur – koop indicator.

De indicator biedt direct inzicht in de vastgoedmarkt voor zowel huur- als kooppanden. Deze indicator verandert voortdurend, aangepast aan de meest recente vastgoedtransacties en marktontwikkelingen. Het is een waardevol instrument voor diverse professionals die vertrouwen op de kracht van data om weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze Propertyinfo huur – koop indicator is het resultaat van geavanceerde vastgoeddata-analyse, mogelijk gemaakt door krachtige data-gedreven AI.

Door gebruik te maken van AI en vanuit daar machine learning, doorzoekt onze oplossing voortdurend de vastgoedmarkt, registreert het veranderingen in eigendomssituaties en verstrekt het real-time informatie over de beschikbaarheid van huur- en kooppanden. Dit wordt gedaan op onze proprietary data.

Hier zijn enkele van de voordelen:

Nauwkeurigheid

De vastgoedmarkt in Nederland is grondig geanalyseerd door onze AI toepassing, zodat u direct kunt vaststellen of het geschikt is voor uw doeleinden.

Diepgaande inzichten

Duik diep in de wereld van vastgoed met gedetailleerde informatie, waaronder AVM-waarderingen, historische gegevens en nog veel meer.

Efficiënte besluitvorming

Bespaar tijd en moeite bij het nemen van vastgoedgerelateerde beslissingen door direct inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van vastgoed.

Data gestuurde strategieën

Ontwikkel strategieën op basis van feitelijke gegevens om uw vastgoedportefeuille te optimaliseren en uw doelen te bereiken.

Ontdek de Propertyinfo huur – koop indicator

Met de beschikking over de Propertyinfo huur – koop indicator, beschikt u over de informatie voor snelle, nauwkeurige vastgoedbeslissingen, aangedreven door AI. Samen kunnen we uw vastgoeddoelen verwezenlijken.

Vanuit Propertyinfo kunnen wij deze dataset koopwoningen en huurwoningen op diverse manieren leveren, zoals:

  • Dataverrijking van uw eigen database;
  • Leveren van geselecteerde (vastgoed)gebieden in Nederland in datasets;
  • Leveren van geheel Nederland in datasets;
  • Leveren van informatie via API-omgeving van Propertyinfo;
  • Beschikbaar in CSV, JSON en via een API-endpoint.

Meer weten? Neem contact op