Over ons

Propertyinfo werkt dagelijks met een jong, energiek en zeer ambitieus team aan het verrijken van onze data en het beter beschikbaar stellen van die data. Hoe meer informatie u heeft over een woning, hoe beter u een datagedreven beslissing kunt maken.

Van data naar inzicht

Als er niets mee wordt gedaan blijft data platte data. Bij Propertyinfo werken specialisten dagelijks aan de database, om data beter te interpreteren. Zo ontstaan nieuwe inzichten. Propertyinfo stelt deze inzichten beschikbaar via de verschillende software-oplossingen. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld direct inzicht in hoogrisicoprofielen in het kader van de WWFT. Propertyinfo verbetert zijn oplossingen voortdurend.

 

Uw vraagstukken in vertrouwde handen

Propertyinfo heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het aanbieden van data-oplossingen. We hebben een goede reputatie bij enkele Nederlandse grootbanken en andere financiële instellingen. Samenwerken met deze partijen vraagt het hoogst mogelijke niveau voor wat betreft cybersecurity, data protection en privacy policy. Propertyinfo is continu proactief bezig om deze processen verder te optimaliseren. Zo blijven we voldoen aan de hoogste standaard rondom deze thema’s.

Veilig zakendoen

met propertyinfo

Bij Propertyinfo staan thema's als cybersecurity en data protection dagelijks op de agenda!

Betrouwbaar

tot 99% uptime

Propertyinfo monitort 24/7 alle applicaties. Daardoor garanderen wij een hoge bereikbaarheid.

Hoge tevredenheid

onder klanten

Al jaren is Propertyinfo een betrouwbare samenwerkingspartner. Dat resulteert in positieve reviews!

Meer weten over Propertyinfo?